Ingen skidåkning

Tänkte skriva vilodag först. Men jag vet inte om man kan kalla det för vilodag, när man har uppställning vid 07.30, jobbar till kl. 21 på kvällen och kroppen värker. Det är inte skidåkning i alla fall, så mycket vet jag.

Det existerade vissa planer att åka skidor idag, men kände inget sug och det var alldeles för mycket att göra på jobbet – så jag fokuserade på det istället. Tror det kan vara smart att vila oavsett, för att räkna hem den träning som blivit gjord senaste 10 dagarna:

Måndag: Målning+resa till Enköping
Tisdag: Målning+skidlektion i snustempo+målning
Onsdag: Målning
Torsdag: Målning
Fredag: Målning+resa till Grönklitt+skidåkning 1.30 A1
Lördag: Orsa Grönklitt Ski Marathon+after ski
Söndag: 2h 30min A1 (Grönklitt)

Måndag: 2h A1 (Grönklitt)+målning
Tisdag: Målning+2h skidlektion (snustempo)+målning
Onsdag: Målning

Totalt: 11h 30min 

Jag tycker det är svårt att räkna timmar/kalendervecka. För att inte säga omöjligt. Jag ser det alltid som cykler av 10-14-20 dagar, där jag föredrar att stundtals träna hårt (eller väldigt hårt) – och stundtals inte träna alls. Periodisering i träningen är A och O. Åtminstone för mig. Reta kroppen och sen låta den vila och byggas upp igen. Träna lite varje dag är döden.

Såhär såg det ut idag när jag räddade världen från ännu lite mer lackad furu:

imageimageimage

Trött och jävlig ska jag nu försöka pussla ihop tillvaron och fundera lite över hur jag ska lägga upp träningen framöver. Förmodligen blir det lättare träning imorgon kväll när CCC1000 har vuxendagis, till att börja med.

Mest livrädd är jag för att bli förkyld…

Lämna en kommentar