Marcialonga 2019?

Roslagsbro IF & CO. har i år bokat hela hotellet där vi bott på Marcialonga de sista fyra åren. Vi har cirka 40 bäddar och startplatser kvar till loppet!
Priset är 6.950kr.

För det får man:
-Fyra nätter på hotellet
-Frukostbuffé och fyrarätters-middagar. Rödvinet är gratis, men ölen kostar
-Startplats till loppet

Flyg och hyrbil tillkommer och bokas själv, men vi försöker samordna så gott det går. Vi brukar flyga till München och samåker därifrån. Ifjol var vi några som förlängde med en natt i Seefeld. Normalt åker vi ner tidigt på fredagen och hem på tisdagen. Loppet går på söndagen. Vi brukar ta sent flyg på tisdagen och stanna antingen i Seiser Alm eller Seefeld för ett träningspass påväg till flygplatsen. På måndagen åker vi normalt till glaciären Pazzo di Lavazze för träning. Vill man åka torsdag-måndag brukar det inte vara ett problem. Det brukar även gå att köra fredag-måndag för reducerat pris.

Hotellet ligger cirka 50 meter från tävlingsbanan, en dryg mil från starten (loppet passerar i bägge riktningar). På hotellet finns bubbelpool, bastu, ångbastu, vallabod, mm. Den årliga pingisturneringen (dubbel med lottade lag) vill man inte heller missa. Det är ett mysigt hotell som drivs av en familj som också bor där.

Senast 16/9 måste vi skicka in uppgifter till Marcialonga vilka som ska åka. Om du eller någon annan vill hänga med så skickar man ett mail eller hör av sig via telefon:
david.holmstrom87@hotmail.com
0708-53 55 89

img_5703

5 reaktioner på ”Marcialonga 2019?

  1. M

    Saknar ditt bloggande 😦 går in ett par gånger i veckan för att kolla om uppdatering men ännu är det tyst i etern.. Du skriver så sjukt bra och blir alltid inspirerad av dina texter. Brukar gå tillbaka och läsa gamla inlägg för att uppnå samma inspirerande känsla.

    Hoppas du finner inspiration till att ta upp pennan igen i framtiden.

    Vänliga hälsningar
    M

    Gilla

  2. Hej!

    Är du intresserad av att din blogg syns i flödet på bloggfeed.se och traningsfeed.se? Det är naturligtvis helt gratis!

    Låter det intressant så får du gärna kontakta oss på kontakt@bloggfeed.se så kan vi ta det vidare därifrån! 🙂

    Med vänliga hälsningar
    Bloggfeed-teamet

    Gilla

  3. Anonym

    …sladdade in här o började läsa från 2016…bloggen är mkt bra, så är det…Instagram blir ju aldrig riktigt samma sak…comeback? (nästan krav på det) 😉
    Hälsn. från en som åkte upp o hjälpte till på ”5-milen 2019”.

    Gilla

Lämna en kommentar