Snövit och Tsarer

Den gångna veckan har jag ägnat till den mycket intressanta dokumentär-serien om ”den försiktige optimisten”, Vladimir Putin:
https://www.svtplay.se/video/14682256/putin-enligt-oliver-stone/putin-enligt-oliver-stone-avsnitt-1?start=auto&tab=senasteap437279324185.jpgJag blev såklart tvungen att också se filmen ”Snowden”, när jag ändå höll på. Den går att hitta här: http://dreamfilmhd.sh/movies/details/683246765-snowden/

Donald Trump målas upp som djävulen själv i diverse media och slår tydligen alla tiders bottenrekord (enligt desamma) med 36% förtroende hos väljarna. Samtidigt som den liberale och ”gode” Macron (president i Frankrike), ligger på exakt samma nivå: http://www.dn.se/nyheter/varlden/smekmanaden-ar-over-for-macron/
Angående detta är det dock tvärtyst. Han är ju ”befriaren” som besegrade Le Pen. President som president – eller?

Sverigedemokraterna rasar i opinionen, ena veckan (16.6%): http://www.di.se/nyheter/valjarbarometer-sd-tappar-stort/ För att veckan efter slå nya rekord (27.4%):
https://nyheteridag.se/nytt-sd-rekord-i-sentio-samtidigt-vander-det-uppat-for-moderaterna/

Alla minns väl ungefär hur korrekta opinionsundersökningarna var inför Brexit och USA-valet. Värt noll och ingenting. Och det är klart – om sossarna köper undersökningen och bara ringer sossar – då får nog fan sossarna många röster. Tror jag. 

 

Sammantaget för den tänkande individen, blir det väldigt svårt att verkligen tro på västerländsk media och ”propaganda”.Två nya terrorattacker de sista två dagarna (Barcelona och Åbo). De flesta svarar genom att byta profilbild på Facebook. Då försvinner nog terroristerna?

Putin gör i genomsnitt 70-120 flygattacker per dygn.

Vem är god och vem är ond? Det hela blir som ”viskningsleken”. När informationen når oss ”bönder”, så kan det vara något helt annat. Jag menar, inte ens Ygeman klarar ju av att ge den första viskningen till Svetsaren korrekt.

Förutom sökandet av vishet: träning har det blivit mycket litet av (0). Arbete har det blivit mycket av. Hoppas ändra detta till helgen.

Ska göra det.

Titta på filmerna – läs texterna. Sen kan ny lyssna på denna låt (har varit på konsert flera gånger, en magisk artist):

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s