Dags att tävla

Igår började dagen med äventyr.

Jag och mormor åkte taxi från Norrtälje- till Danderyds Sjukhus för analys av elektriska hjärnaktiviteter. Det såg ganska sjukt ut från åskådarplats, med massa elektroder i hårbotten. Eftersom hon på inget sätt klarat av detta själv, så fick jag följa med ( ingen av döttrarna kunde). Ett alternativ hade varit att skjuta på läkartiden – men det tyckte jag inte var någon bra idé. Glada miner:

img_9003

Väl klara där, så tog vi tunnelbanan till Mörby Centrum. Mormor ville köpa läppstift. Några tröjor och en scarf blev det också:

img_9020

Efter att vi delat på en pizza, så tog vi taxi tillbaka till Roslagen. Då var mormor lite trött och började tappa greppet. Inte konstigt – också jag kände mig nästan dement, när jag kunde landa i soffan en kort stund, innan jag åkte iväg till bygget en sväng.

Det blev ingen värre träning för egen del – har känt mig risig. Mot kvällen var det CCC1000-träning och det värkte i lederna när jag försökte åka snustempo på rullskidorna.

img_9027

Vill inte kroppen, så vill inte jag heller träna. Bäst att spela på lag.

Idag var det först ett besök på sjukhuset för att hämta upp utrustning för en sömnanalys – därefter målning. Nu har det nog snart blivit 20 besök på sjukhuset den sista månaden. Det är helt jävla otroligt hur det ska behöva vara…

Ett snabbt samtal med läkaren på vårdcentralen angående blodprov, sen ett besök hos mormor efter jobbet och välkomna henne hem igen (efter en vecka på sjukhus). Hon tyckte det hade varit en fantastisk dag igår. Den bästa på länge. Det kändes väldigt roligt att höra. Men efter allt hon gjort för mig genom åren (tex. tvättat och städat), känns det som en liten uppoffring att åka till Mörby Centrum och shoppa….

Fick alltså tvätta själv idag (något jag fått lära mig det sista året). Orienteringsblusen har legat skitig på balkongen sedan O-ringen i somras. Imorgon ska den på igen.

Dags att tävla, nämligen. 25-manna i orientering. Stafett för hela klubben. Jag har ju varit bedrövligt sliten hela veckan.- Har bara kört ett ordentligt träningspass (i tisdags) av den anledningen. Någon löpning har det inte blivit sedan i lördags.

Hoppas det lossnar en aning tills i morgon…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s