Chock på chock

Första chocken för dagen var när jag startade upp ett nytt bygge på Snickarbacken, mitt i Sthlm. Chockerande mycket att göra.

”Målning av lite snickerier…” var i verkligheten ett inferno av diverse skåp. Köksskåp som ska målas invändigt, hyllor och så vidare. Serveringsskåp. Hörnskåp. Skåpmat fick jag inte heller eftersom jag deffar. Två äpplen, några nävar mandlar, tre ägg (till frukost) och lite rökt kalkon var det jag petade i mig innan middagen vid 19-tiden.

Ännu ett projekt som kommer ta längre tid än man hade tänkt alltså. Att det alltid ska bli så, att varje jobb tar längre tid än det man planerar. Ständigt på efterkälken.

imageimageimageimage

Det är tur det är så förbjudet gladkristet roligt att måla! Speciellt spegeldörrar. Spegel, spegel på dörren där.. Säg mig vem som från val till smalast är!

Chock två kom när jag fick ”feeling” och klippte mig efter maten. När man deffar slipper man matkoman och är ständigt pigg och alert (?):

Före:

Notera vilken jävla knöl jag fått vid änden av nyckelbenet på höger axel (vänster sida på bilden). Något är ju inte helt som det ska, det kan jag lova att jag känner av.

Under:

image

Efter:


Man kan skapa magi enbart med en kökssax. Det är tydligt det. Så nu har jag sparat ihop till några dosor snus igen, genom att inte gå till frisören denna gången heller. Eller köpa lite aktier kanske?

Mina vader är inte värda nämna vid namn idag och fotskrället som fick sig en törn igår – står inte heller särskilt högt i kurs. Jag kommer kunna springa maran, men det är halvt osäkert om torsdagen. Jag vill känna det är på bättringsvägen om jag ska dundra iväg till Vendel och löpa halvmarathon. Det värker inte hela tiden, men minsta lilla vinkel fel, så ramlar jag nästan omkull.

Ni har väl inte heller missat Rullskidgalejet!? Följ länken för att hitta inbjudan och bansträckning.

Det kommer bli en sjuhelvetes tillställning. Garanterat. Hoppas vi får se många av framförallt Upplands och Stockholms bästa skidåkare uppradade på plats vid Barnens Ö den 11:e juni.

Vem vet – kanske bröderna Steen dyker upp och sprider stjärnglans? Man kan alltid hoppas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s