Tanitavåg

Här kommer en liten statusrapport gällande från val till smal-projektet.

Idag skuttade jag åter igen upp på en Tanitavåg:

85.4kg
BMI 25.8
17.5% kroppsfett
67kg muskelmassa

Det är alltså supervalår även 2016!

Det har dock hänt lite. Har inte exakta siffror (det gick i några glas vin den kvällen), men 17 oktober vägde jag mig senast. Då tror jag mig minnas något i stil med:

87.5kg
BMI ~25
19% kroppsfett

Projektet går i rätt riktning. Utan att överhuvudtaget fundera kring kost och deff. 85kg kunde jag utan problem väga även under mina glansdagar. Det var dock lite mer muskler den gången. Matchvikten låg väl runt 83kg.

Sen den smått magiska maxnoteringen på 96.4kg (våren 2014, efter TWAR-infektion och axeloperation) har jag gått ner 11 pannor. Det är mycket. Merparten målades bort redan den sommaren.

Idag avslutades mitt lilla mängdblock på Rudan. En tekniklektion för tre ladys av blandad förmåga. Åkte en stund innan och efter, så kalaset landade en bit över två timmar.

Sista tre varven (1,7km) stakade jag bara. Fem till sex backar forcerades i absolut maxfart. Jag har bättre klipp i armarna nu än tidigare i vinter. Är dock mör, så lite vila ska sitta fint inför 3-milen på söndag.

image

Även längdmässigt har det hänt saker. Jag var 182,5 cm idag på passkontoret. Trott jag var 181. Kan man verkligen växa efter 20-årsdagen?

Tackar ödmjukt för alls tips och tricks som inkommit rörande pass och körkortsbiten. Det kan bli aktuellt med både ett och annat tjuvknep i nästa vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s